09392217570
payam_4030@yahoo.com
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • دنیای فناوری اطلاعات
  • نمونه کارها
  • درباره ما
    • گالری عکس پیام محمدی
  • تماس با ما
PAYAMIT

مقدمه ای بر اندروید نویسی

25/08/1397Payammhmdبرنامه نویسی, تکنولوژی, مقاله ها, نرم افزار

چرا بیشتر توسعه دهندگان سراغ اندروید می روند؟

توسعه اندروید یکی از محبوب ترین و پر درآمدترین شاخه های برنامه نویسی در بازار امروز می باشد. در گذشته بیشتر کارهای نرم افزاری و بازی ها در کامپیوترهای شخصی PC انجام می شد، با ورود دستگاه های هوشمند به بازار و گستردگی اینترنت، اغلب به موبایل ها برای انجام کارهای نرم افزاری، خرید، بازی و … روی آوردند. امروزه استفاده های زیادی از موبایل ها می شود.

سیستم عامل های مشابه و پر قدرتی مانند ios در رقابت با سیستم عامل اندروید در بازار خود بسیار محبوب هستند اما جالب است بدانید که حدود 64 درصد از تلفن های هوشمند امروزی از سیستم عامل اندروید استفاده می کنند. اندروید در حال حاضر توسط کمپانی آلفابات یا همان گوگل توسعه داده می شود. این سیستم عامل اوپن سورس است و برپایه هسته لینوکس بنا شده است و بیشتر برندهای تلفن همراه را در بر می گیرد.

چند محیط مطرح برای اندروید نویسی

Xamarin

زامارین یک ابزار جدید تحت مالکیت مایکروسافت می باشد که برای طراحی و پیاده سازی نرم افزارهای موبایل تحت سیستم عامل های متفاوت بکار گرفته می شود. این ابزار به صورت یک پلاگین در محیط پر قدرت ویژوال استودیو در ورژن های 2015 و 2017 قابل نصب شدن می باشد. با استفاده از این امکان شما اگر با زبان C# آشنا هستید حتما می توانید برنامه هایی برای سیستم عامل های ویندوز، اندروید و ios بنویسید. این مزایای استفاده از زامارین است که امکان ساخت اپلیکیشن های (IOS – Android – Windows phone ) با قابلیت انتقال کدهای یکسان (تا حدود ۹۶%) را به شما می دهد.

این زبان برای برنامه نویسانی که در محیط ویژوال استودیو کدهای C# زده اند توصیه می شود. وقتی شما با زبان C# با استفاده از ابزار زامارین یک اپلیکیشن را طراحی می کنید دیگر نیازی به تغییر آن برای استفاده در دیگر پلت فرم ها (مثلا به زبان جاوا) را ندارید.

زامارین اندروید

React Native

یکی از کتابخانه های جاوا اسکریپت برای تولید و توسعه اپلیکیشن های موبایل می باشد. برنامه نویسان زیادی سراغ این تکنولوژی می روند چرا که در آخر کار می توانند هم خروجی را برای سیستم عامل های اندروید دریافت نمایند هم ios. این ابزار قدرتمند مانند React (که برای وب نویسی کاربرد دارد) برای توسعه برنامه های موبایل از زبان جاوا اسکریپت استفاده می کند. برای افرادی که جاوا اسکریپت را به خوبی می شناسند React Native به شدت توصیه می شود، چرا که امروزه اپلیکیشن های زیاد و بزرگی برای اندروید نوشته شده است که به خوبی دارند عمل می کنند، از جمله اپلیکیشن محبوب اینستاگرام. یادتان باشد جاوا اسکریپت با جاوا تفاوت زیادی دارد.

JAVA

زبانی که توسط کمپانی آلفابات (توسعه دهنده و پشتیبان اندروید) برای برنامه نویسی پلتفرم اندروید پیشنهاد شده است java می باشد. برای تولید و توسعه یک اپلیکیشن تحت سیستم عامل اندروید در زبان جاوا نیاز به ورژن 5 و نسخه های جدید آن دارید. از ویژگی های این زبان می شود به شی گرایی اشاره کرد.

اندروید در جاوا

اما در ادامه به بعضی از محبوب ترین محیط هایی که با زبان جاوا می توان نوشتم می پردازیم. اغلب نرم افزارهای کاربردی که در فروشگاه گوگل پلی حضور دارند با استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا نوشته شده اند. برای یادگیری توسعه اندروید زبان برنامه نویسی جاوا بسیار موثر بوده و اگر جاوا بلد باشید سرعت پیشرفت شما بیشتر است.

Eclipse

اکلیپس یک محیط بسیار مناسب برای توسعه اپلیکیشن های اندروید است که با زبان جاوا نوشته می شود. که خود کمپانی گوگل با ارائه پلاگینی  به نام ADT این محیط را برای برنامه نویسی اندروید آماده می سازد. همچنین برای ساده تر کردن کارهای نصب پلاگین گوگل اقدام به تهیه Eclipse ADT Bundle  کرده است.

Android Studio

اندروید استودیو در سال 2013 در کنفرانس Google I/O معرفی شد همانطور که از اسمش مشخص است این محیط تنها برای توسعه اپلیکیشن های اندرویدی ساخته شده است و بسیار مناسب این کار می باشد. همانطور که می دانید کمتر از یک دهه از زمان انتشار اولین نسخه سیستم عامل اندروید می گذرد.

اندروید استودیو

اما به سرعت پیشرفت کرده و به خاطر محبوبیت زیاد، خیلی از محیط ها با استفاده از ابزارهای ارائه شده که در اختیار توسعه دهندگان برای تولید نرم افزارهای کاربردی قرار داده اند، این امکان را فراهم کرده اند. اما اندروید استودیو محیطی که فقط مختص به این امکان ساخته شده است.

فرمت فایل هایی که سیستم عامل اندروید از آن ها پشتیبانی می کند در حالت پیشفرض فایل های mp3, aac , ogg , amr , midi , mpeg4 , wav , bmp , gif , png , jpg می باشد. اندروید  Adobe Flash را نیز پخش می کند و می تواند فایل های GIF متحرک را با حرکت پخش کند.

نتیجه گیری

با تمام تکنیک های معرفی شده می توان یک نرم افزار اندروید را با تمام نیازهای خواسته شده توسعه داد. اما برای انتخاب یکی از این محیط ها و یا انتخاب زبان می توان گفت بستگی به چند تا مورد دارد. مثلا شما تو چه تخصصی بیشتر کار کرده اید! اگر با زبان اسکریپت نویسی کاملا آشنا هستید و با کتابخانه های دیگر جاوا اسکریپت کار کرده اید، مطمئن باشید می توانید با استفاده از React Native به خوبی و به سرعت یک اپلیکیشن را توسعه دهید و این زبان به شما توصیه می شود. این مسئله برای زبان های دیگر هم به همین شکل پیشنهاد می شود که برای اندروید نویسی به سمت تکنولوژی بروید که با آن آشنا هستید چرا که زودتر می توانید به نتیجه برسید.

اما اگر برنامه نویس نیستید، یا زبانی که با آن کار می کنید نزدیک به این زبان ها نیست، توصیه می شود که از محیط اندروید استودیو و زبان جاوا استفاده کنید. چرا که کمپانی پشتیبان این سیستم عامل، این محیط و این زبان را پیشنهاد کرده است. این نشان دهنده این است که برنامه نویسان زیادی به توصیه این کمپانی در این محیط بسیار بیشتر بوده اند چرا که همین تبلیغ اکثریت را به سمت این تکنولوژی سوق داده است. همین باعث این می شود که منبع های کدی زیادی را برای جستجو کردن بیابید، یعنی برنامه نویسان زیادی خیلی چیز ها را آماده کرده اند تا شما راحت تر بتوانید اپلیکیشن خود را توسعه بدهید.

نویسنده:  پیام محمدی

: android, android studio, developer, eclipse, java, react native, xamarin, اپلیکیشن, اندروید, برنامه نویس, توسعه, نرم افزار

مطالب مشابه

طراح سایت شدن

چگونه یک طراح سایت شویم

18/03/1398Payammhmd
PHP

PHP

30/03/1397Payammhmd
زبان های برنامه نویسی

‏10 زبان برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2021‏

23/10/1399Payammhmd

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

yeezy
27/11/1397 07:42

Thank you so much for providing individuals with an extremely pleasant possiblity to read in detail from this web site. It’s always very lovely and also full of a good time for me personally and my office co-workers to search your web site nearly 3 times in one week to see the latest secrets you will have. And indeed, I am also at all times fulfilled with all the powerful methods you serve. Certain two tips in this post are in reality the most suitable I have ever had.

آمار

  • 0
  • 3
  • 2
  • 1,105
  • 415

نوشته‌های تازه

  • ‏10 زبان برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2021‏ 23/10/1399
  • ‏25 پیش بینی برای بازاریابی شبکه های اجتماعی در سال 2021‏ 17/10/1399
  • امنیت سایبری برای سال 2020 10/10/1399
  • اهمیت بازاریابی شبکه اجتماعی 17/09/1399
  • آموزش زبان برنامه نویسی ABAP 03/06/1399
  • وردپرس چیست 17/10/1398
  • می خواهم سایت داشته باشم 09/10/1398
  • چگونه یک طراح سایت شویم 18/03/1398
  • شرکت ساتگین ایستا 14/02/1398
  • زبان برنامه نویسی سی شارپ 04/02/1398
وب سایت رسمی پیام محمدی – طراح سایت

جهت سفارش سایت، طراحی و دیجیتال مارکتینگ می توانید با ما تماس بگیرید. آموزش حضوری و غیر حضوری وبسایت از طراحی و برنامه نویسی تا ایجاد پایگاه داده به صورت خصوصی می توانید در قسمت  تماس با ما  با ما در ارتباط باشید.

طراحی سایت متفاوت با پیام محمدی

آخرین مطالب

  • ‏10 زبان برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2021‏ 23/10/1399
  • ‏25 پیش بینی برای بازاریابی شبکه های اجتماعی در سال 2021‏ 17/10/1399
  • امنیت سایبری برای سال 2020 10/10/1399
mail

info@payamit.com

phone

تلفن: 09392217570

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت محفوظ بوده و نزد پیام محمدی می باشد.© 1396